НОВИНИ

Елена Йончева: Аз нямам никакви връзки с КТБ

В "Денят започва" депутат от "БСП за България" Елена Йончева отхвърли обвиненията на Делян Добрев, че свързана с нея фирма е част от докладите за източване на КТБ. Не, аз нямам никакви връзки с КТБ, това не е вярно, каза тя.

bnt avatar logo
от БНТ
08:21, 24.01.2018
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
Елена Йончева, депутат от "БСП за България": Аз съм имала сметка в КТБ, но не съм участвала в никакви схеми. Аз съм имала сметка в КТБ, имала съм фирма и съдружник и с нея съм извършвала своята дейност като журналист. Ако има нещо нередно в моята дейност, незаконно, неморално аз призовавам съответните хора, които се опитват по този начин да хвърлят кал, да сигнализират прокуратурата или в Комисията за конфликт на интереси. Аз нито съм ползвала обществени и държавни ресурси, нито съм ползвала европейски средства. Не разбирам тази реакция на Делян Добрев. Той трябва да отговори на конкретни въпроси, които му зададох. Той не отговаря на тях. Ние внесохме сигнал в прокуратурата. Аз нямам нищо против г-н Добрев, имам нещо против схемата, която е направена в Хасково. Нямам никакво отношение към този човек, лично.

По думите й, Делян Добрев се опитва по всякакъв начин да я атакува.

Елена Йончева, депутат от "БСП за България": Първо започна с това, че ще ме даде на съд, тъй като всичко, което изнесохме по "Кумгейт", едно не е вярно. След това по "Кумгейт 2" за финансовите обвързаности каза, че също ще ме даде на съд. След това обясни, че съм агент на българското и на чуждото разузнаване. Сега излиза с публична информация от търговския регистър за моята дейност като журналист.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цвета Караянчева за вота: Един типичен дебат, който няма да доведе до никъде
Цвета Караянчева за вота: Един типичен дебат, който няма да доведе до никъде
Йонко Иванов: Нужно е да се изградят вече полигони за екстремно шофиране
Йонко Иванов: Нужно е да се изградят вече полигони за екстремно шофиране