НОВИНИ

Затворен за движение e пътят Добрич-Варна

По искане на Областно пътно управление-Варна е затворен за движение пътят Добрич-Варна и обратно, съобщиха от областната администрация в Добрич. Причината за затварянето са аварирали ТИР-ове в района на село Любен Каравелово, силен вятър и ограничена видимост.

затворен движение пътят добрич варна
bnt avatar logo
от БНТ
15:11, 10.01.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

По пътя Добрич-Коларци-Силистра се допускат за движение автомобили до 3.5 тона, а по всички останали пътища от републиканската пътна мрежа на територията на област Добрич се допуска движение на МПС до 12 т.

Усилията на Областно пътно управление в Добрич са насочени към поддържане за движение на автомобили до 12 т на обходния маршрут Добрич-Балчик-Варна, посочва областният управител Детелина Николова, цитирана от пресцентъра на областна администрация.

Агенция "Пътна инфраструктура" съобщи, че в момента е ограничено движението на тежкотоварни МПС над 12 т на път I-1 Монтана - Враца в посока Враца, поради ограничено движение по АМ "Хемус".

За всички МПС временно е ограничено движението поради снегопочистване в двете посоки по АМ "Хемус" в участъка София-Ябланица, както и през Прохода на Републиката.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мароко забрани производството и продажбата на бурки
Мароко забрани производството и продажбата на бурки
Правна комисия не стигна до обсъждане на проект за решение за референдума
Правна комисия не стигна до обсъждане на проект за решение за референдума