НОВИНИ

Затворени са четири улици в близост до опожарените тютюневи складове в Пловдив

Затворени за движение са четири улици в близост до опожарените тютюневи складове в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на общината.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
14:30, 21.08.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
затворени четири улици близост опожарените тютюневи складове пловдив

Във връзка с възникналия вчера пожар в тютюневите складове бе сформиран кризисен щаб в община Пловдив. На заседание днес при кмета Иван Тотев представители на полицията и общината са решили, с цел осигуряване на безопасността на гражданите, да се затворят за превозни средства и пешеходци участъци от четири улици в карето на пожара.

За срок от три дни се забранява движението на хора и автомобили по улица "Иван Вазов" - от улица "Кап. Андреев" до ул. "Екзарх Йосиф", като северният тротоар в този участък ще бъде разрешен за преминаване на пешеходци. Изцяло затворени за движение са ул. "Кап. Андреев" - от ул. "Иван Вазов" до ул. "Д-р Г. М. Димитров"; ул. "Д-р Г. М. Димитров" - от ул. "Екзарх Йосиф" до ул. "Кап. Андреев", и ул. "Екзарх Йосиф" - в участъка от пасарелката (топлата връзка) до ул. "Иван Вазов". Входът към спортния център и мебелния салон ще бъде откъм ул. "Екзарх Йосиф".

От община Пловдив поддържат непрекъснат контакт с пожарната и полицията, уточняват от общинския пресцентър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха 34-ма сирийци, влезли нелегално у нас
Задържаха 34-ма сирийци, влезли нелегално у нас
Ирак екзекутира 36 души за масово убийство на войници
Ирак екзекутира 36 души за масово убийство на войници