Жена от Обзор обеща да помага на майката на Александър

Благороден жест на една майка към майката на малкия Александър. Атанаска Белчинова от град Обзор е готова да изпраща всеки месец дрехи, храна и памперси на бебето. За историята на отчаяната Мария тя научила от новините.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Мариана Малева
17:52, 01.08.2017 (обновена)
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Атанаска Белчинова е председател на благотворителна организация. В нея членуват около 40 дами от Обзор готови да изпращат храна, дрехи и памперси на близките на изоставеното дете.

Атанаска Белчинова: "Искам да подчертая, че няма да ни е еднократна помощта, както в повечето случаи се случва, можем да продължим, докато жената си намери работа, докато има нужда, с колкото можем, ще и помагаме."

Атанаска се опитала да установи контакт с бабата на бебето, за да уточни адреса за комуникация, но опитите ѝ се оказали напразни.

Атанаска Белчинова: "От вчера звъня, тъй като имам телефон само на бабата на детето... не ми вдигат или ми затварят. Най- вероятно много хора ги търсят и просто искам да ги призова, че искам да ги намеря."

Дарявайки от сърце младите жени се опитват да убедят повече хора да се занимават с благотворителност, защото няма нищо по-хубаво от това да видиш усмивката и изненадата на хората, че не са забравени.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
​Полицай пострада след предупредителна стрелба срещу крадци в София
​Полицай пострада след предупредителна стрелба срещу крадци в София
Поскъпнаха дървата за огрев в Търговище
Поскъпнаха дървата за огрев в Търговище