САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Жена пострада след авария на "Топлофикация - Русе"

Тя е настанена в болница с втора степен изгаряния на краката, няма опасност за живота й. Жената пропадна снощи в кален участък, където е имало повреда на тръбите. От „Топлофикация" заявиха, че ще отстранят аварията, която е причинила изтичането на горещата вода, следващата седмица.

от Андрей Кючуков
12:05, 02.12.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Аварията е от няколко дни и мястото до снощи не е било обезопасено.

Пламена Стефанова: В петък като тръгвах да плащам сметки и ми потъна крака тук и с помислих, че ще стане нещо по-така. Тук минават много хора, много деца.

Така се стига до снощи, когато 44-годишната жена е преминавала между блоковете „Калман" и „Чайковски". Тъмнината и парата обаче са й попречили да види размекнатата почва.

инж. Севдалин Желев, изп. директор на „Топлофикация - Русе": Авария е станала и е подмила пръстта. Жената стъпва и пропада.

Жената е имала късмет, че е била с двама мъже, които са я извадили бързо от образувалата се дупка. Сутринта пострадалата е била оперирана. Едва след инцидента мястото е обезопасено с ленти, но горещата вода продължава да извира и стига до близката детска площадка. От „Топлофикация" заявиха, че ще отстранят аварията през следващата седмица.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Планински спасители помогнаха на мъж, пострада в района на Кончето
Планински спасители помогнаха на мъж, пострада в района на Кончето