НОВИНИ

„Последният печели“: Новото предизвикателство пред Орлин Горанов

Семейното куиз шоу стартира в ефира на БНТ на 7 септември от 19.00 ч.

bdquoпоследният печелиldquo новото предизвикателство орлин горанов
bnt avatar logo
от БНТ
17:49, 28.08.2020
6948
Чете се за: 00:54 мин.
Още

На 7 септември от 19.00 ч. по БНТ ще бъде премиерата на новото забавно-познавателно, семейно куиз шоу в българския ефир – „Последният печели“. Концепцията не е лицензна, а е създадена специално за ефира на телевизията.

„Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият Орлин Горанов.

Във всяко издание на „Последният печели“ участват четирима играчи. Предаването ще е в три кръга, в които участниците ще отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с различна точкова стойност. След края на всеки кръг ще отпада по един участник, а победителят ще печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

„Последният печели“ е формат, непознат досега на българските зрители. Ако мислите, че със знания ще победите всеки съперник, запишете се за участие на сайта на БНТ - https://bit.ly/2YI60Tr.

Водещ на новото куиз шоу ще бъде Орлин Горанов. Той е непоправим оптимист, който се опитва да мине през живота с усмивка и любов.

Снимки: Десислава Кулелиева

Изпял е някои от най-обичаните български песни, а дуетните изпълнения с Кристина Димитрова го превръщат в любим певец на няколко поколения. Тенор от световна величина.

През 2018 г. описа живота си в книга – „Да започнем отначало“, в която разкри на какво се дължи неизчерпаемата му енергия да започва всеки ден живота си отначало.

Новото начало за Орлин Горанов е „Последният печели“ – забавно-познавателното куиз шоу по БНТ 1.

Гледайте го всеки ден, от понеделник до петък, точно в 19:00 ч. по БНТ 1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Участник в събарянето на палатковия лагер в София е бил пребит тази нощ
Участник в събарянето на палатковия лагер в София е бил пребит тази нощ
ЕС ще наложи санкции на Турция за сондажите в Средиземно море
ЕС ще наложи санкции на Турция за сондажите в Средиземно море