НОВИНИ

Акрапович: Можем да отговорим на всичко, което има Лудогорец

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:03, 25.02.2021
Чете се за: 01:17 мин.
Футбол
акрапович можем отговорим всичко лудогорец

Наставникът на ЦСКА София заяви, че не се притеснява от нищо в Лудогорец преди важния сблъсък между първите два тима в класирането тази събота в Разград.

"Червените" гостуват на "Хювефарма Арена" в на 27 февруари от 15:00 часа, а при победа ще оглавят подреждането в Първа Лига.

“Не ме притеснява нищо в Лудогорец, ние можем да отговорим на всичко, което имат те. Имат индивидуални качества, имат и слабости, които видяхме в последно време, така че знам как да използваме тези слабости и да сложим на пръв план нашите силни страни и да неутрализираме техните качества, това е основната ми цел”, зпочна Бруно Акрапович..

“Отборът е добре, работят добре. Имахме малко оплаквания след мача с Черно море, беше труден мач, но се оправиха всички. Джеферсон може скоро да се завърне в игра, но няма да е готов за следващите два мача. Работим по план. Те си изработиха тази ситуация мачът в събота да е много интересен, можем да се качим на първо място. Доволен съм от това, което показват и се надявам да го покажем още един път в събота. Концентрацията изцяло е насочена към този мач”, сподели още наставникът на ЦСКА София на днешната си пресконференция.

Акрапович заяви още, че се надява високата преса на неговия тим да доведе до евентуална грешка в редиците на "зелените" и допълни, че успеха срещу Черно море е бил изключително важен, тъй като неговите момчета бяха наясно с грешната стъпка на Лудогорец.

“Ако ги пресираме високо, може би ще направят грешка, както в предишния си мач, но може и да са си научили уроците, така че ние гледаме повече нашите неща. Знаем, че нашият стил на игра е неудобен за противника. Можем да стигнем до успех по различни начини.

Победата над Черно море беше изключително важна, защото знаехме резултата на Лудогорец още преди мача. Тук не говорим само за притеснение, напрежение, никой не говори да се радваме на този мач. Цяла България може да се радва на един такъв голям мач. Надявам се да се получи здрав и качествен мач, който ще задоволи хората."

Запитан относно евентуални бъдещи трансфери в ЦСКА, Акрапович отговори:“Селекцията никога не приключва. Привлякохме качествени играчи и се радвам за всеки играч с качества, който идва в ЦСКА. Сигурен съм, че ще направим отбора още по-добър."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
София ще разполага с близо 2 млрд. лв. бюджет през тази година
София ще разполага с близо 2 млрд. лв. бюджет през тази година
Теглят жребия за номерата в бюлетините за изборите на 2 март
Теглят жребия за номерата в бюлетините за изборите на 2 март