НОВИНИ

Али Соу: Много съм разочарован

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:12, 30.10.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
али соу съм разочарован

Гамбийският нападател на ЦСКА, Али Соу, трудно скри разочарованието си след равенството срещу Рома в турнира Лига Европа на Стадио "Олимпико".

Футболистът на "червените" говори пред камерата на БНТ минути след финала на двубоя във вечния град, в който българския представител завърши 0:0 с "римските вълци":

"Много съм разочарован, нямахме късмет. Играхме много добре срещу Рома. Показахме добра тактическа дисциплина през цялото време. Защитавахме се като отбор.Направихме всичко, както трябва и само голът ни липсваше днес. Мисля че трябва да продължим да работим и да очакваме това, което предстои."

А ето как Соу коментира и крайния изход от мача, както и развитието в групата:

"От една страна резултатът е положителен, защото играхме срещу много голям противник. Като отбор трябва да бъдем доволни, но от друга, имахме реални шансове и да победим. Въпреки това, мисля, че резултатът е добър за нас .Равенството в другия мач ще направи групата по-интересна. Много е рано, това е едва втория ни мач. Смятам, че оттук нататък трябва да се фокусираме да спечелим всеки следващ мач."

Накрая, нападателят бе запитан дали този двубой може да се счита за новото начало в ЦСКА:

"Вярвам, че този мач е нов старт за отбора, защото е позитивен и ще ни помогне да си повярваме повече. Трябва да направим всичко възможно да спечелим всеки един следваш мач.", завърши Али Соу.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станислав Генчев: Това не беше добър мач за нашия отбор
Станислав Генчев: Това не беше добър мач за нашия отбор
Частните болници също лекуват болни с COVID-19
Частните болници също лекуват болни с COVID-19