НОВИНИ

Анди Мъри пусна жалба за "откраднати" халка и обувки за тенис

Анди Мъри
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
16:02, 07.10.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Британският тенисист Анди Мъри е подал оплакване за откраднат венчален пръстен, казвайки, че е в „черния списък у дома“, след като халката изчезнала заедно с обувките му за тенис.

Трикратният шампион в турнирите от Големия шлем, който се подготвя за участие на турнира Индиън Уелс, оставил обувките си за тенис под колата си, за да изсъхнат през нощта – но те изчезнали, когато се върнал сутринта.

И когато физиотерапевтът му попитал за халката му, той осъзнал, че е оставил пръстена завързан за обувките си.

„Миналата вечер след вечеря се качих обратно в колата, за да се върна в хотела, и в колата имаше неприятна миризма. Оставих там обувките си за тенис. Температурата беше 39 градуса по Целзий, така че обувките ми са страшно изпотени. Така че реших, че когато се върна в хотела, обувките се нуждаят от малко въздух, трябваше да ги оставя да поизсъхнат“, заяви 34-годишният шотландец в Инстаграм, призовавайки потребителите в социалните мрежи да му помогнат в издирването на обувките и халката.

Анди Мъри допълни, че е оставил обувките си под колата, за да избегне „смрадта“ в стаята си, но когато се върнал при автомобила на сутринта, те били изчезнали.

„Обувките ми за тенис за турнира бяха откраднати, така че трябваше да отида до местния магазин и да си купя различни обувки, различна марка, което не е краят на света, но очевидно не е идеално. Но докато се подготвях за тренировката си, физиотерапевтът ми ме попита „Къде ти е халката?“. И си помислих „О, не“. Завръзвам халката си за моите тенис обувки, докато играя, защото не мога да играя с нея на ръката ми. Да, така че и венчалният ми пръстен беше откраднат. Няма нужда да го казвам, но съм в черния списък у дома, затова искам да се опитам да ги намеря“, завърши британецът.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата разпореди проверка за замърсяването на въздуха в Димитровград
Прокуратурата разпореди проверка за замърсяването на въздуха в Димитровград
Разпитаха моряците от "Вера Су" в съда в Добрич
Разпитаха моряците от "Вера Су" в съда в Добрич