НОВИНИ

Андреев: Изморени сме психически, но се надявам да намерим решение срещу Мексико

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:53, 06.03.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Тенис
андреев изморени сме психически надявам намерим решение мексико

19-годишният българин сподели, че загубата на концентрация във втория сет му е изиграла лоша шега при загубата от Херардо Лопез Виясеньор във втория за деня мач от Купа "Дейвис".

Родният талант допусна обрат след 6:3, 1:6, 2:6, като по този начин мексиканците изравниха общия резултат в двубоя.

"Започнах доста добре първия сет. С пробива 5:3 това беше решаващо да го спечеля. Във втория сет загубих концентрация, той започна да играе наистина уникален, страхотен тенис. Можех да играя малко по-стабилно, по-събрано, но само поуки мога да си извлека от този мач."

Самият Андреев сподели, че наистина той и целият отбор са изморени психически, но сподели, че се надява всички да намерят решение срещу как да се справят с отборът на Мексико, в който се подвизават много добри тенисисти, независимо от ранкинга им.

"Днес беше беше доста труден ден, всички сме изморени психически и просто се надявам да намерим решение срещу тези играчи на Мексико. Те наистина са голямо предизвикателство, няма значение ранкинга, всеки от тях играе страхотен тенис. Мико ще бъде напълно подготвен за днешния си съперник, ще дадем 120 процента и ще се борим до край за победата."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Поставят ваксина на желаещите в три пункта в Монтана
Поставят ваксина на желаещите в три пункта в Монтана
Българските щафети 7-и, 15-и и 17-и на Световното по биатлон
Българските щафети 7-и, 15-и и 17-и на Световното по биатлон