НОВИНИ

Анте Шимунджа: Лудогорец трябва да е на ниво и в ревнаша със Сутиеска, за да продължи в Шампионската лига

анте шимунджа лудогорец ниво ревнаша сутиеска продължи шампионската лига
bnt avatar logo
от БНТ
21:21, 09.07.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа застана пред камерата на БНТ няколко дни преди реванша с черногорския първенец Сутиеска от първия предварителен кръг на Шампионската лига.

Първата среща в Разград бе спечелена от "зелените" с 2:0, а вчера 11-кратните шампиони постигнаха категорична победа с 3:0 над състава на Септември София в откриващия кръг на Първа лига.

Шимунджа е категоричен, че Лудогорец трябва да бъде на ниво и в реванша със Сутиеска в Подгорица, ако иска да продължи към следващия етап на Шампионската лига.

"Всеки мач от евротурнирите е много тежък. Ако не уважаваш опонента си, ще бъдеш наказан. Доволен съм от резултата в първата среща, имайки предвид, че съперникът ни игра много дефанзивно. Това беше и първият ни двубой за новия сезон. Ако искаме да продължим напред в Шампионската лига, трябва да сме на много високо ниво и в реванша", заяви наставникът на „орлите“ пред обществената медия.

Има ли пример Шимунджа в треньорската професия, съветва ли се със семейството си по футболни теми и кой е любимият му цвят? Отговорите ще разберете утре от 12.30 часа в предаването на БНТ 1 „Арена спорт“.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кой е убиецът на Шиндзо Абе?
Кой е убиецът на Шиндзо Абе?
Слънчево начало на деня утре, на места със следобедни валежи
Слънчево начало на деня утре, на места със следобедни валежи