НОВИНИ

Антон Недялков: Респект към Рома, но Лудогорец не изпитва притеснения

антон недялков респект рома лудогорец изпитва притеснения
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
16:50, 07.09.2022
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели очакванията си за предстоящия пръв мач на „орлите“ в група С на Лига Европа.

Утре вечер от 19.45 часа българският шампион приема носителя на трофея в Лигата на конференциите Рома пред препълнените трибуни на „Хювефарм Арена“ в Разград.

Недялков сподели, че Лудогорец ще подходи с нужния респект към състава на Жосе Моуриньо, но тимът му ще играе нападателен футбол.

„Разбира се, ние ще подходим с нужния респект към Рома, но няма да се върнем назад, да се пазим и да се притесняваме. Ще излезем с нужното самочувствие да направим един добър мач и да им покажем, че не се страхуваме да играем с големите отбори. Щом сме стигнали до тази фаза, би трябвало да сме готови за тези сблъсъци. Каквото и да кажа за Пауло Дибала ще бъде малко. Знаете какъв футболист е и каква класа притежава. Излизам на терена, а какво ще се случи, не мога да кажа. Ще се опитам да се насладя максимално на момента“, започна националът.

Бранителят разкри, че в съотборниците му има напрежение, но то трябва да бъде използвано от „орлите“ в правилна насока, за да извлекат максимално добър резултат от сблъсъка с римските „вълци“.

„Във всеки един голям отбор би трябвало да има малко напрежение. Ако го няма това, значи не си на правилното място. Това напрежение трябва да го вкараме в мача и да го използваме по най-добрия начин, за да изкараме максимално добър резултат. От клуб като Рома може да научим как даден футболист трябва да се развива и да расте, както като индивидуалност, така и като колектив, защото виждате Рома и съответно кой им е треньор, какви са настройките, как излизат за всеки мач. Той е ключът за всеки един футболист да върви нагоре“, добави Антон Недялков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram

Facebook: https://go.bnt.bg/facebook

LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin

TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гимнастичките ни с благотворителна кауза в помощ на засегнатите от наводненията в Карлово
Гимнастичките ни с благотворителна кауза в помощ на засегнатите от наводненията в Карлово
Пътуването между Сърбия и Турция ще се извършва само с лична карта
Пътуването между Сърбия и Турция ще се извършва само с лична карта