НОВИНИ

Антони Здравков хвърли оставката си след поражението от Левски

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:13, 13.03.2021
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол
антони здравков хвърли оставката поражението левски

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков подаде оставка след днешната домакинска загуба с 1:3 от Левски в Първа лига, съобщиха от клуба.

"Зелените" се намират в много сериозна криза, като в последните си десет мача в Първа Лига имат едва една победа и понастоящем се намират на 12-та позиция в подреждането с 18 точки.

"Тони Здравков подаде оставка. Футболистите ще бъдат глобени. След страхотно начало на мача и ранен гол на Ничев, допуснахме обрат до 1:3 срещу Левски. За съжаление не успяхме да се възползваме от добрия резултат в Монтана и отново сме в борбата за оцеляване", се казва в съобщението на клуба.

По този начин приключва третия период на "Сухия" начело на "врачани", като Здравков за първи път застана начало на Ботев през 2011 година. През лятото на 2012 той напусна отбора само за да го поеме отново през есента и да се задържи във Враца до юни 2013 година.

Настоящият трети период за Здравков като треньор на Ботев започна през ноември 2019 година, след като наставникът напусна щаба на шампиона Лудогорец, където беше помощник по онова време на Стойчо Стоев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Неправилно носене или липса на маска е най-честото нарушение в столичните молове
Неправилно носене или липса на маска е най-честото нарушение в столичните молове
Акция в Бургас: Затварят ли заведенията в 22.00 ч.?
Акция в Бургас: Затварят ли заведенията в 22.00 ч.?