НОВИНИ

Артета: Доволен съм от отношението и себераздаването на играчите

артета доволен съм отношението себераздаването играчите
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
10:18, 19.09.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази задоволство от победата над Бърнли с 1:0 като гост, която бе втора поредна за "артилеристите" във Висшата лига.

Норвежкият халф Мартин Йодегор отбеляза единственото попадение за лондончани на "Търф Моор", а Артета не спести похвали за играчите си след двубоя.

"Трябва да се борим много здраво за тази победа, много е трудно да дойдеш тук и да спечелиш. Трябва да си готов за битка. Започнахме мача добре, в големи периоди видях това, което искам от отбора. Бърнли успяваха да преминат двете линии и да направят много центрирания, но ние се справихме добре. Най-радващото нещо за мен е себераздаването и отношението на играчите", сподели Артета след успеха.

"Надявам се това да увеличи увереността ни, че можем да печелим трудни мачове. Имаме нужда от повече постоянство в това отношение", каза още испанският специалист.

След втората си поредна победа Арсенал се изкачи до 13-то място в класирането с шест точки, докато Бърнли заема предпоследната позиция в подреждането с една точка.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Тренд": ГЕРБ си връща първото място със сериозна преднина
"Тренд": ГЕРБ си връща първото място със сериозна преднина
Виктория Томова изпусна сетбол и отпадна на полуфиналите във Валенсия
Виктория Томова изпусна сетбол и отпадна на полуфиналите във Валенсия