НОВИНИ

Асен Василев: Не смятаме, че комбинацията ГЕРБ и ДПС могат да реализират каквито и да е приоритети

Милена Кирова
от Милена Кирова
15:15, 20.01.2023
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
асен василев смятаме комбинацията герб дпс реализират каквито приоритети
Снимка: Архив/БГНЕС
Слушай новината

Тя (Корнелия Нинова) ни покани на срещата и мисля, че господин Петков ѝ каза, че няма да присъстваме на срещата. Така, че не знам защо е имало изненада. Така съпредседателят на “Продължаваме Промяната” Асен Василев коментира проведената лидерска среща в парламента.

"Ние не смятаме, че комбинацията ГЕРБ и ДПС могат да реализират каквито и да е приоритети в тази държава. Не е важен нашият извод, важен е изводът на българите - чух заявка за общо управление след изборите на ГЕРБ - ДПС - БСП, което автоматично означава, че това, което видяхме като "хартиена коалиция", за избора на Рашидов, като коалиция, която днес отстреля скоростно шефа на Сметната палата, защото им е неудобен, най-вероятно ако вземе мнозинство, ще си сформира правителство и ще върне България назад във времето", посочи Василев.

По думите му, Борисов не иска да си говори с ПП, а с БСП.

"Защо са намерили обща тема на разговор трябва да питате господин Борисов и Нинова. С нас обща тема не може да си намери, защото държим изключително много на съдебната реформа. Разговор за кабинет, в който участват ГЕРБ и ДПС ние няма да участваме", уточни Асен Василев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Янаки Милев се класира на два полуфинала в Турция
Янаки Милев се класира на два полуфинала в Турция
Nexo изпрати позиция до комисията в НС, която проверява казуса
Nexo изпрати позиция до комисията в НС, която проверява казуса