НОВИНИ

Атанас Атанасов: Мястото ни ще се реши в плейофите

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:54, 16.04.2021
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
атанас атанасов мястото реши плейофите

"Орела" поясни, че от щаба на Монтана са били разгадали тима на Локомотив, но малката доза късмет се е усмихнала на пловдивчани.

"При всички положение бяхме доста добре разгадали отборът на Локомотив. Получаваха ни се нещата до голяма степен. Имахме достатъчно ситуации да вкараме. Но дойде тази 74-а минута. Сега, дали има или няма нарушение, дойде хубавото изпълнение на Минчев. И с това се реши мача. Късметът е на страната по-силния, така че Локомотив е по-силен отбор от нас. Но момчетата играха с желание, така както бяхме предначертали да играем", заяви той.

Наставникът коментира и спречкването между Умарбаев и Терзиев след края на първата част, споделяйки, че според него футболистът на Локомотив е трябвало да бъде изгонен. Атанасов допълни още, че съдбата на Монтана ще бъде решена в плейофите.

"Искахме да играем по този начин. Получи се, но не успяхме да си завършим ситуациите за гол. Има заряд. Те се борят за челните места, ние се борим за спасение. Между Терзиев и Умарбаев, аз не мисля, а съм сигурен, че Давидов не видя всичко. Според мен Умарбаев трябваше да бъде изгонен.

Мястото на Монтана ще се реши в тези плейофи. Там се надявам, че ще бъдем по-равностойни отбори. И във всеки мач ще имаме шанс", добави Атанасов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бургер за 20 евро стана хит в Амстердам
Бургер за 20 евро стана хит в Амстердам
Разрушени оранжерии в Ботаническата градина във Варна
Разрушени оранжерии в Ботаническата градина във Варна