НОВИНИ

Балъков: Камбуров си тръгна по собствено желание, трудно ще компенсираме отсъствието му

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:45, 12.02.2021
Чете се за: 00:52 мин.
Български футбол
балъков камбуров тръгна собствено желание трудно компенсираме отсъствието

Главният мениджър на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков разкри подробности около изненадващия трансфер на Мартин Камбуров в Берое.

Голмайсторът на "червените" пое към Стара Загора два дни преди първия мач на ЦСКА 1948 от пролетния дял на шампионата срещу Царско село (София), като Бала заяви, че това е лично желание на 40-годишния нападател и не е било продиктувано от конфликт между двамата.

"Искам да изчистя спекулациите по този въпрос. Това е негово лично желание. Нямаше никакви противиречия или конфликти между нас. Ние уважаваме желанието на всеки футболист, който иска да отиде в друг отбор. Ръководството се разбра с него, стиснахме си ръцете, пожелахме си успех. Благодаря му за времето при нас, за головете и за добрия пример, който даде. Пожелаваме му да си постигне целта с отбора на Берое. Не може да се коригира отсъствието на Камбуров, но това е шанс за другите футболисти, които играят на неговата позиция, да дадат всичко от себе си, за да компенсираме спортно-технически липсата му", сподели Балъков.

Балъков също така призна, че клубът е много близо до привличането на Димитър Митков от Лудогорец. Преговорите са в заключителна фаза.

“На последната права сме да подпишем договор с Димитър Митков. Мисля, че за днес се организират нещата. Все още нямаме подписан договор, но като стане, ще ви обявим официално. Имаше и други футболисти, които искахме да привлечем, но не можем да вземем всеки, когото искаме. Митков е един от най-перспективните български нападатели. Това е един добър вариант за нас”, обясни наставникът на дебютанта в efbet Лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тийм смълча австралийската публика в страхотен спектакъл срешу Кирьос
Тийм смълча австралийската публика в страхотен спектакъл срешу Кирьос
Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят за "Мача на звездите"
Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят за "Мача на звездите"