НОВИНИ

Българските национали отпътуваха за контролите срещу Кипър и Люксембург

българските национали отпътуваха контролите кипър люксембург
bnt avatar logo
от БНТ
12:36, 15.11.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол замина за Кипър, където в утрешния ден ще изиграе първата от двете си контроли през тази седмица срещу тима от острова на Афродита.

Двубоят в Ларнака между Кипър и България в сряда (16 ноември) е с начален час 20.00 часа българско време и ще бъде излъчен на живо в ефира на БНТ 3. Студийната ни програма започва 30 минути по-рано.

В неделя (20 ноември) от 16.00 часа пък "лъвовете" гостуват на Люксембург в друга приятелска среща. Този двубой ще може да наблюдавате в ефира на БНТ 2.

На летище "София" българските национали заминаха в добро настроение и с надежда да повторят играта си от мачовете срещу Гибралтар и Северна Македония през септември.

"Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Гибралтар и Северна Македония и да се подготвим по най-добрия начин. Дисциплина, характер и себераздаване на сто процента на терена - това са нещата, които изисква от нас треньорът и ние трябва да ги изпълваме във всеки един мач", заяви капитанът Кирил Десподов.

"Очаквам да продължим възхода от последните два мача, да изпълним очакванията на треньорския щаб и да спечелим. Трябва да играем като в последните два мача, но естествено, трябва да се види и надграждане. Най-важното е да изпълним изискванията на треньорския щаб", сподели стражът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Автор: Росен Станчев

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево до края на деня, с температури до 17°
Слънчево до края на деня, с температури до 17°
Меджидиев: Липсват 9 медикамента в аптеките
Меджидиев: Липсват 9 медикамента в аптеките