НОВИНИ

Берое обяви, че се разделя с полузащитник

Иван Минчев
Снимка: ПФК Берое
bnt avatar logo
от БНТ
14:28, 16.05.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Футбол
Слушай новината

Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за Берое тази вечер. Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на „зелените“ да бъде прекратен в края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни, информират от клуба.

Ръководството на Берое благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа. До този момент Минчев има 88 мача за Берое, в които реализира 9 попадения.

„Първо, бих искал да благодаря на феновете на Берое за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа“, сподели Иван Минчев.

„Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за Берое. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини. Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като Берое определено заслужава. Благодаря ви за всичко“, добави Иван Минчев в изявление пред клубния сайт.

Тази вечер от 20.45 часа Берое посреща ЦСКА 1948 в мач от първата шестица на Първа лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристиян Василев се размина с олимпийската квота
Кристиян Василев се размина с олимпийската квота
Откриха 37 нови гнезда на малък креслив орел у нас
Откриха 37 нови гнезда на малък креслив орел у нас