НОВИНИ

Берое разби Ботев (Враца) с 6:0

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:54, 28.08.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
берое разби ботев враца

„Зелено-белите“ изиграха страхотен двубой и не оставиха шанс на съперника си в мача от 4-ти кръг на българското футболно първенство.

„Берое“ излезе напред в резултата в 24-та минута, когато Минчев изведе прекрасно Конте в наказателното поле, а той предостави за Макоута, който прати топката в мрежата за 1:0.

В 32-та минута французинът намери Минчев, който изпрати топката в мрежата с фантастично изпълнение от над 30 метра.

В 42-та минута Макоута отбеляза второто си попадение в срещата с хубав удар по земя.

Три минути след подновяване на играта Фуртадо центрира в пеналта, а там Фал засече с глава и прати топката в мрежата за четвърти път в мача.

Резултатът стана 5:0 в 62-та минута, когато Василев центрира в пеналта, а там Лебон овладя и прати топката в мрежата със страхотен шут.

Крайният резултат оформи Алиун Фал в 68-та минута с вторто си попадение в мача като при атаката с отлична асистенция се отчете Октавио.

По този начин старозагорци излязоха начело в класирането в efbet Лига като футболистите на Димитър Димитров са с равни точки с Царско Село, но по-добра голова разлика.

Врачани пък записаха трета поредна загуба, след като на старта на сезона удариха шампиона Лудогорец и са на 11-та позиция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кузманов стигна полуфиналите в Полша
Кузманов стигна полуфиналите в Полша
Боряна Калейн поведе в многобоя
Боряна Калейн поведе в многобоя