НОВИНИ

Без COVID-19 в ЦСКА-София преди мача с Б36 в Лига Европа

bnt avatar logo
от Калоян Николов
16:18, 23.09.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Лига Европа
без covid цска софия мача б36 лига европа

Ръководството на ЦСКА-София публикува в клубния си сайт информация, че всички футболисти на "червените" са дали отрицателни тестове за COVID-19 преди сблъсъка от третия предварителен кръг на Лига Европа с Б36 (Торсхавн) от Фарьорските острови.

"Армейци,

днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция, след което заедно с отбора се отправи към базата в Панчарево за лагер-сбор, където следобед тима ще направи тренировка преди утрешния сблъсък срещу Б36 (Торшавн) от Фарьорски острови. Футболистите са здрави и се готвят на пълни обороти за изключително важния мач. От групата отсъства единствено Петър Занев, който все още не е напълно възстановен от COVID-19, а задължителните тестове от УЕФА на всички останали наши момчета са отрицателни и ще са на разположение за предстоящия мач.

Припомняме Ви, че ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за третия си домакински мач в Лига Европа срещу състава на Б36 (Торшавн). Двубоят от третия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата)", написаха от "армейците" на сайта си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
16% от българите работят в сивата икономика
16% от българите работят в сивата икономика
Влизащите в Италия българи трябва да представят собственоръчно попълнена декларация при проверка
Влизащите в Италия българи трябва да представят собственоръчно попълнена декларация при проверка