НОВИНИ

Бившият халф на Левски Стайн Спиерингс се завръща в Тулуза

бившият халф левски стайн спиерингс завръща тулуза
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:15, 14.09.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс, който през лятото премина като свободен агент от Тулуза в Ланс, ще се завърне при "виолетовите", съобщи вестник "Екип". Завръщането му не е обявено официално, но е въпрос на дни и дори на часове.

"Някои футболисти са създадени да играят в определени клубове. Видяхме щастливото му лице, когато се върна. Той се чувства вкъщи и ние сме щастливи, че е тук", коментира на пресконференцията си днес испанският треньор на Тулуза Карлес Мартинес Новел, с което на практика обяви сделката.

Спиерингс игра последните три сезона в Тулуза, с който спечели промоция в Лига 1, а през тази година вдигна и Купата на Франция.

"Има две възможности. Едната е да чака една година, а другата - да избере варианта, който може би е най-добър за двете страни. Стайн може да се върне в Тулуза, където познава правилата", каза за халфа треньорът на Ланс Франк Ез.

Интеграцията на 27-годишния нидерландец в Ланс е трудна до такава степен, че той не попадна в списъка от 25 футболисти, които бяха заявени от Ланс за участие в Шампионската лига. Той съвсем загуби шансове да се бори за място в състава след привличането на халфа Нампалис Менди.

Стайн Спиерингс трябва да играе в Тулуза по наем до края на сезона. Нидерландецът игра в Левски през 2020 година, като за 16 мача със синята фланелка вкара 4 гола.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Война на дронове между Украйна и Русия
Война на дронове между Украйна и Русия
Лия Каратанчева продължава на полуфиналите на двойки на турнир по тенис във Варна
Лия Каратанчева продължава на полуфиналите на двойки на турнир по тенис във Варна