НОВИНИ

Боровец открива активно Лято 2020

боровец открива активно лято 2020
bnt avatar logo
от БНТ
13:20, 04.07.2020
Чете се за: 00:55 мин.
У нас

Днес Боровец и всички любители на планината и активния начин на живот празнуват заедно началото на така очаквания летен сезон. Специално за празника двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца са на половин цена.

Входът за любимия на малки и големи въжен град “Бороландия” е безплатен и всички малчугани могат да се включат в забавните игри на открито.

Borovets Mountain Bike Park посрещна любителите на планинското колоездене с два открити урока с професионалните карачи от Pro Team Samokov. Сутринта стартира карането по семейното трасе на парка, подходящо за всички нива и възрасти, а следобед предстои и по-екстремно спускане по downhill трасетата на парка, съпроводено с ценните съвети на младите състезатели.

Всеки може да участва в йога класове на открито, състезания по стрелба с лък и още много приключения сред вековната борова гора и лековития въздух в планината.

За началото на летния сезон за гостите са подготвени и страхотни награди. През деня всеки посетител може да участва в томбола за 5 сезонни летни и 5 сезонни зимни карти, както и множество други награди.

В съботния ден гостите на курорта могат да се насладят и на изложение на ретро и електрически автомобили, част от рали “Сердика”.

ДиДжей парти на открито ще съпътства празничните активности.

На всички ключови места в курорта са поставени дезинфектанти, наложени са строги ограничения за максималния брой гости, допускани в лифтовете, всички съоръжения се дезинфекцират, а персоналът на курорта преминава редовно през детайлен инструктаж и тренинг за работа в условията на пандемия. Това са някои от мерките, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете активни с Бороспорт”, които курортът предприема за сигурността на всички гости и служители в планината.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктория Георгиева: Следващият ми сингъл ще бъде много различен
Виктория Георгиева: Следващият ми сингъл ще бъде много различен
Иззеха над 30 000 къса контрабандни цигари от дома на 19-годишна в Пазарджишко
Иззеха над 30 000 къса контрабандни цигари от дома на 19-годишна в Пазарджишко