НОВИНИ

Ботев (Пловдив) вече продава и виртуални билети, за да се спаси от фалит

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:13, 16.10.2020
Чете се за: 01:12 мин.
Български футбол
ботев пловдив вече продава виртуални билети спаси фалит

Ръководството на Ботев (Пловдив) публикува официално съобщение в клубния си сайт с призив към поредната кампанията за спасението си.

Считано от днес, 16 октомври, в 10 ч. сутринта стартира продажбата на виртуални билети за стадион "Христо Ботев" в Пловдив под наслов "Да напълним Колежа“, като част от дарителската кампания „ Да живее Ботев Пловдив“.

"Канарчетата" имат дълг от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт, който трябва да погасят в най-скоро време, ако искат да избегнат фалит.

Ето и цялото съобщение на Ботев (Пловди):

"Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. „Христо Ботев“ - Колежа.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

"Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания „ Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион "Христо Ботев":

- билет на стойност 19.12 лв. - "Верен фен"
- билет на стойност 50.00 лв. - Bultras Family
- билет на стойност 191.2 лв. - "Топ фен"
- билет на стойност 1912 лв. - "Корпоративен билет" - притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с Клуба на e-mail: pr@botevplovdiv.bg

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim - онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСП иска актуализиране на Плана за готовност при грипна епидемия
БСП иска актуализиране на Плана за готовност при грипна епидемия
Единственият българин в историята на НХЛ преподписа с отбора си
Единственият българин в историята на НХЛ преподписа с отбора си