НОВИНИ

Бруно Акрапович: Ние сме по-добрите

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:44, 27.02.2021
Чете се за: 00:55 мин.
Футбол
бруно акрапович сме добрите

Треньорът на ЦСКА - София Бруно Акрапович е убеден, че неговият състав е по-добър от този на Лудогорец, въпреки загубата на "червените" с 0:1 при гостуването им в Разград в дербито на 19-ия кръг от efbet Лига.

Босненският специалист заяви, че неговите момчета са се показали като по-добри на терена, но причината за загубата е лошото първо полувреме.

"Причината за загубата е първото полувреме. Дадохме го на противника, а не знаем защо. Играчите не реагираха така, както искам аз. Ние сме по-добрите, казах им на момчетата - то се вижда на терена, технически стоим по-добре, но трябва да сме концентрирани, да играем силно от първата минута. Не съм доволен. Не направихме нещата както трябва. Понякога съдията свиреше без причина, спираше акциите. Имахме достатъчно възможности да уцелим вратата, но последният удар го нямаше. Кайседо взе топката преди Тиаго, но случва се и това. Мислехме как да дублираме техните крила, но тренировката е едно, а терена е друго.", сподели Акрапович.

Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) допълни още, че е ядосан от начина, по който ЦСКА допусна единствения гол в двубоя, тъй като през седмицата са били отработвани подобни ситуации.

"Работихме два-три дни, но получихме гол от такава ситуация, затова съм ядосан още повече. Нещата покрай новите играчи със сигурност ще се подобряват, но трябва време. Двама влязоха за първи път, това не е лесно за един треньор. Новите имат качество, ще стават по-добри, но трябва през това време да събираме и точки. Още сме в играта - виждам, че можем да доминираме, другият път ще ги надиграваме 90 минути. Беше въпрос на време кога ще влезе топката", завърши босненецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два кабинета във Варна извършват ваксини през почивните дни
Два кабинета във Варна извършват ваксини през почивните дни
Дамбраускас: В Англия казват, че тези мачове носят шест точки
Дамбраускас: В Англия казват, че тези мачове носят шест точки