НОВИНИ

Бусато: Надявам се да направим добър мач в Рим

бусато
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
12:39, 15.09.2021
Чете се за: 02:15 мин.
Футбол
Слушай новината

Титулярът под рамката на вратата за ЦСКА Густаво Бусато изрази надежда, че "червените" могат да повторят добрите се изяви срещу Рома от миналогодишните срещи в евротурнирите.

Тази сутрин съставът на Стойчо Младенов отлетя за Рим, където утре вечер от 22 ч. българско време ще се изправи срещу "вълците" на Жозе Моуриньо на митичния "Олимпико" в първия си двубой от групите на Лигата на конференциите.

Двата тима са стари познайници, тъй като миналата година се срещнаха два пъти в групите на Лига Европа. Първият мач на Апенините завърши при нулево равенство, а вторият мач на "Васил Левски" бе спечелен от "армейците" с 3:1.

"Двубоят с Рома на "Олимпико" миналата година бе един от най-хубавите в моята кариера. Рома е голям клуб и добър съперник, но във футбола всичко е възможно. Надявам се и тази година да постигнем целите, които сме си поставили срещу тях", заяви вратарят на ЦСКА.

Стражът на "армейците" сподели, че не се притеснява от очакваните пълни трибуни на "Олимпико" за утрешния мач.

"За втори път ще играем срещу Рома на техния стадион, но за първи път ще има фенове по трибуните. Всеки играч обича да играе пред фенове, това е най-хубавото нещо в спорта. Определено футболът пред публика е по-добър, според мен. Чувства се емоцията на играта. Надявам се на всичките ни мачове да има фенове, за да си свършим по-добре работата", каза бразилецът.

"Рома е фаворит за спечелването на трофея в Лига Европа, надявам се да направим голям мач в Рим и да си тръгнем с добър резултат", завърши Бусато от аерогарата в София.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мустафа Карадайъ: Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите нямат значение
Мустафа Карадайъ: Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите нямат значение
Ива Митева прочете указа за разпускане на НС
Ива Митева прочете указа за разпускане на НС