НОВИНИ

Челен удар между две коли край село Червена вода, има пострадал

челен удар две коли село червена вода пострадал
bnt avatar logo
от БНТ
14:31, 22.04.2022 (обновена)
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Млад мъж пострада след челен удар между два автомобила на изхода на село Червена вода в посока Русе. Инцидентът е станал малко преди 13.00 часа днес на разклона за село Николово.

4 катастрофи на АМ "Тракия" само за час

По първоначална информация автомобилът с разградска регистрация, управляван от 24-годишна жена, е пътувал от Николово в посока Червена вода. Навлязла е в кръстовището, но срещу нея, в посока Русе, се движила кола с варненска регистрация. Шофьорът намалил, но в това време водачът зад него предприел изпреварване.

Ударил челно колата на жената. На място пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. След преглед на място в русенската болница е откаран само мъжът. Жената и водачът на третия автомобил не са сериозно пострадали.

Пред БНТ тя разказа, че отивала при родителите си в село Смирненски. Имала шофьорска книжка от две години и често минавала по този път.

Причините за инцидента се изясняват. Движението в района се регулира от служители на Пътна полиция. Пропускат се само автомобили. Наложи се няколко камиона и един автобус да изчакат, за да бъде почистено пътното платно.

Автор: Пламенка Тонева

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Травма на прасеца слага край на дните на Погба в Манчестър Юнайтед
Травма на прасеца слага край на дните на Погба в Манчестър Юнайтед
Йоан Баи: Чувствам се добре, благодаря за подкрепата
Йоан Баи: Чувствам се добре, благодаря за подкрепата