НОВИНИ

Черно море отговори на обвиненията на Спартак Варна

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:32, 26.09.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
черно море отговори обвиненията спартак варна
Снимка: ПФК Черно море Варна
Слушай новината

Ръководството на Черно море побърза да отговори на обвиненията на градския съперник Спартак Варна относно лошата организация на вчерашния двубой на дублиращите формации на двата тима от Северозападната Трета лига.

Началото на срещата се забави с повече от един час заради ескалация на напрежението между феновете на двата отбора, а тази сутрин ръководството на "соколите" обвини "моряците", че вчера са оставили гостуващия отбор без съблекалня. Освен това от Спартак информираха и за оскверняване на техния стадион в нощта след двубоя, завършил с успеха с 2:1 за дублиращия отбор на Черно море.

"Моряците" не закъсняха с отговора си, като опровергаха напълно твърденията на "соколите" и възмутително се обърнаха към тях в позицията си с "наглите".

"Черно море се сблъска с "Наглите"... И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар", написаха "зелено-белите".

"Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес.

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка.

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...", се казва още в позицията на Черно море.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Говорител на ЕК: Очакваме конструктивно сътрудничество с новите италиански власти
Говорител на ЕК: Очакваме конструктивно сътрудничество с новите италиански власти
Сийка Милева за катастрофата на Околовръстното: Към момента не е установен полицейски чадър
Сийка Милева за катастрофата на Околовръстното: Към момента не е установен полицейски чадър