НОВИНИ

Чириако Сфорца: 70 минути играхме добре, но след това рухнахме

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:36, 02.10.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
чириако сфорца минути играхме добре рухнахме

Наставникът на Базел Чириако Сфорца остана крайно разочарован от срива в играта на своя отбор в последните 20 минути, в които неговия тим допусна обрат от 1:0 до 1:3 срещу ЦСКА София.

Швейцарците поведоха с гол от дузпа, но в края "армейците" възкръснаха след два гола на Тиаго и един на Ахмед Ахмедов и ще играят в групите на Лига Европа.

"Играхме добре 70 минути, но след това за пореден път необяснимо рухнахме и отстъпихме инициативата на съперника. Трябва много внимателно да анализираме грешките и защо се стига до този срив. Но не искам да гледам назад. Загубата е болезнена, всички искахме много да влезем в групите на Лига Европа, но не ни остава нищо друго, освен да се концентрираме върху първенството", коментира Сфорца след мача.

"Имаме добри играчи. Например Оргес Буняку направи силен мач. Това са футболистите, с които разполагаме, имахме и контузени, но няма смисъл да се оплакваме. През първото полувреме показахме, че може да играем футбол. Но сега всеки за себе си трябва да си помисли дали дава всичко от себе си за клуба", заяви още швейцарецът.

"Моята задача сега е подготвя отбора да изиграе добри мачове в първенството. Ще имаме повече време за подготовка. Трябва търпение", добави треньорът на Базел.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стамен Белчев: Това е най-важният и труден успех за мен
Стамен Белчев: Това е най-важният и труден успех за мен
Нападнаха и пребиха Валентин Михов в София
Нападнаха и пребиха Валентин Михов в София