НОВИНИ

ЦСКА 1948 приближи Славия до Втора Лига

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:44, 10.04.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
цска 1948 приближи славия втора лига

Новият старши-треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов започна отлично своя престой начело на "червените", след като записа победа с 3:1 като гост на Славия в първи двубой от 23-ия кръг на efbet Лига.

За новакът в елита това беше най-голямата му победа като гост през сезона, а тя дори можеше да бъде с класически измерения, ако Димитър Рангелов не се беше разписал в заключителните секунди.

Преди това пък гостите си бяха осигурили повече от комфортна преднина, благодарение на Ангел Бастунов в 67-та минута, Васил Шопов в 86-та и Денислав Александров 88-та, които направиха резултата 0:3.

Тази победа изкачи "червените" на 5-то място с актив от 34 точки, докато за най-стария столичен ситуацията става все по-тежка. Славия остава на 12-то място с актив от едва 19 пункта, като има преднина от само две пред последния към момента Етър. Освен това "виолетовите" са и с мач по-малко, а двата тима ще се срещнат в последния кръг на редовния сезон.

За Славия това беше 14-та загуба през сезона, като след двубоя президентът на "белите" Венци Стефанов намекна за смяна на треньора Александър Тарханов заради поредицата от слаби резултати.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НБА - резултати
НБА - резултати
Слави Трифонов: Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие
Слави Трифонов: Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие