НОВИНИ

ЦСКА 1948 ще се опита да вземе точки от Лудогорец в Разград

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:47, 20.04.2021
Чете се за: 00:55 мин.
Български футбол
цска 1948 опита вземе точки лудогорец разград

Не искам да ни вкарват лесни голове. Това заяви на пресконференция старши треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов преди гостуването на Лудогорец в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. "Червените" гостуват на шампионите в четвъртък, 22 април, от 19:00 часа на стадион "Хювефарм Арена" в Разград.

"Предстои ни много тежък мач, амбицирани сме да се представим добре и да вземем точки. Четирима човека няма да вземат участие в този мач, но ние имаме равностойни играчи, така че всеки, който излезе да играе, ще даде максимума си за доброто представяне. За мен редуваха колебливи игри със силни игри, в последния мач смениха схемата, играха 3-4-3. Срещу Левски направиха много силен мач, изглеждаха впечатляващо, особено прехода в атака, много силни контраатаки. Аз мисля, че имаме сили за всякакъв тип игра, без значение от пресата на съперника, готови сме да играем във всяка такава фаза“, започна Кирилов, коментирайки представянето на шампионите под ръководството на Валдас Дамбраускас.

"Аз предпочитам да не си избирам отборите, за всеки противник се готвим специално, срещу всеки противник се опитваме да дадем максимума, да изглеждаме добре и да побеждаваме. Не искам да ни вкарват лесни голове, не искам да отваряме прекалено големи пространства. Ако ни вкарат гол, да е от някаква страхотна комбинация, на която не сме могли да се противопоставим, да не е от грешки. Има винаги първи път, надявам се да е в четвъртък“, изрази надежда той за дебютен успех над Лудогорец в треньорската си кариера.

"Краткосрочна цел е да влезем в шестицата, като сме сигурни, ще си поставим нова цел. Не искам да мисля напред, първо да изпълним поставената цел, след това ще мислим", допълни Росен Кирилов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова: Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми
Корнелия Нинова: Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми
Връчиха нота на българския посланик в Москва след експулсирането на двама руски дипломати
Връчиха нота на българския посланик в Москва след експулсирането на двама руски дипломати