НОВИНИ

ЦСКА изгражда детски сектор на стадион "Българска армия"

цска направи решителна крачка построяването нов стадион
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
17:22, 15.06.2022
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА публикува на клубния сайт на "червените" две промени в клуба, които ще бъдат реализирани през новия футболен сезон у нас.

На стадион "Българска армия" ще бъде изграден детски сектор, в който всеки малчуган ще може да изживее тръпката на футбола по специален начин - с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда.

"Армейците" разкриха, че вече са стартирали изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба.

От ЦСКА зявиха, че абонаментните карти за сезон 2022/23 година ще бъдат пуснати в продажба онлайн в понеделник, 20 юни, а от четвъртък, 23 юни, феновете ще имат възможност да си ги закупят от администрацията на "Армията".

Публикацията на ЦСКА:

"Водени от принципа, че трябва да работим в името на нашите деца, от началото на следващия сезон ще обърнем специално внимание именно на най-малките ни фенове. В нашия дом - стадион "Българска армия", ще бъде изграден детски сектор, в който всеки малчуган ще може да изживее тръпката на футбола по специален начин - с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда. А на родителите оставяме възможността да се съсредоточат върху представянето на любимия отбор. Вярваме, че футболът е повече от игра, а присъствието на стадиона трябва да се превърне в ежеседмичен празник за всяко семейство.

Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Вече стартира изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба.

Абонаментните карти за сезон 2022/23 година ще бъдат пуснати в продажба онлайн в понеделник (20.06.), а от четвъртък (23.06.) ще имате възможност да си ги закупувате и физически на място от администрацията на "Армията"", гласи съобщението на "червените".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тодор Неделев се прибира в България идната сряда с частен санитарен самолет
Тодор Неделев се прибира в България идната сряда с частен санитарен самолет
Какви са критериите за кандидатстване за помощ след наводнения?
Какви са критериите за кандидатстване за помощ след наводнения?