НОВИНИ

ЦСКА излиза с най-добрия си състав срещу Лудогорец

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:40, 22.02.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Български футбол
цска излиза добрия състав лудогорец

Треньорът на ЦСКА-София - Бруно Акрапович планира промени по състава за гостуването на Лудогорец, твърди "Тема Спорт". Двубоят в Разград е в събота, а при успех "червените" ще излязат на първо място в класирането.

За сблъсъка срещу "орлите" босненският специалист ще може да разчита на доскоро контузения Жеферсон. Бразилецът получи контузия прасеца по време на подготовката и не попадна в групата за успехите с по 1:0 над Славия и Черно море.

Поливалентният футболист тренира от седмица наравно със съотборниците си. Той бе физически готов още за двубоя с варненци, но Бруно Акрапович не пожела да прибързва с включването му в игра.

Треньорът възнамерява да използва Жеферсон в халфовата линия срещу шампионите и да върне на десния фланг Тибо Вион.

В последните две срещи французинът действа като опорен полузащитник и се справи много добре в тази роля. Сега обаче той ще смени Джером Синклер. Причината е, че Вион е по-сигурен в дефанзивен план от англичанина, който не бе убедителен нито срещу Славия, нито срещу Черно море.

В Разград отново като нападател ще играе Адалберто Пеняранда. Венецуелецът прави силни двубои от началото на годината и действа със самочувствие. Той ще партнира на Жорди Кайседо. Зад тях ще е Тиаго Родригес, а в средата на терена ще са Амос Юга и Жеферсон.

От Борисовата градина очакват да уредят за съботния сблъсък Бисмарк Чарлс. Младият нападател бе привлечен от косовския Трепча. До сряда ганаецът трябва да получи работна виза и да бъде картотекиран в БФС. До момента Чарлс получава само комплименти от Бруно Акрапович. Той успя да си заслужи договор след успешен пробен период.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Зелени коридори ще има, докато има желаещи да се ваксинират
Борисов: Зелени коридори ще има, докато има желаещи да се ваксинират
Нови сблъсъци между полиция и протестиращи в Испания: Има задържани
Нови сблъсъци между полиция и протестиращи в Испания: Има задържани