НОВИНИ

ЦСКА призова феновете си да не навлизат на терена след края на мачовете на отбора

Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
17:10, 03.03.2023
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

От ЦСКА използваха официалния профил на клуба в социалните мрежи, за да призоват своите привърженици да се въздържат от навлизане на терена след края на мачовете на тима.

Именно заради тези действия на част от феновете на "червените", 31-кратните шампиони на България за втори пореден кръг бяха глобен от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз с 3000 лева.

В събота от 17.30 часа съставът на Саша Илич приема Локомотив Пловдив на своя стадион "Българска армия". В класирането ЦСКА е лидер с четири точки пред шампиона Лудогорец, който е втори.

Публикацията на ЦСКА:

"Скъпи "армейци", вашата подкрепа е безценна за нас. Пълните стадиони в София и в провинцията са най-хубавата гледка за всички ни! Бихме искали обаче да ви призовем да се въздържате от навлизане на терена след края на мачовете. На първо място, няма как да сме сигурни, че безопасността, особено на децата, които навлизат на пистата, е 100% гарантирана, предвид струпването на много хора на изходите към пистата, както и суматохата след това. От друга страна, това води до високи финансови глоби за клуба, като сме заплашени и от по-тежки санкции, ако не предприемем мерки.

За да ви държим близо до отбора, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с различни играчи, по време на които всеки един фен може да се снима и да получи автограф от любимия си играч. Отделно, стартирахме различни инициативи за деца, по време на които отново се запознават с играчите на ЦСКА и в много по-спокойна обстановка могат да се докоснат и да си поговорят с тях.

Надяваме се на разбиране от ваша страна. А утре ви очакваме на "Армията", за да извикаме силно и заедно "САМО ЦСКА"!".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Редица световни лидери поздравиха България по случай 3 март
Редица световни лидери поздравиха България по случай 3 март
БФС: "Експертните" атаки са задължителна директива за определени кръгове в българската спортна общественост
БФС: "Експертните" атаки са задължителна директива за определени кръгове в българската спортна общественост