НОВИНИ

ЦСКА разби Ботев Вр пред празните трибуни на "Армията", Назон с хеттрик

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:10, 08.05.2023
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
цска разби ботев празните трибуни армията назон хеттрик
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Отборът на ЦСКА разби с 5:1 като домакин Ботев Враца в последния двубой от 30-ия кръг на Първа лига, който се изигра пред празните трибуни на стадион "Българска армия", тъй като "червените" изтърпяваха първия от двата си мача наказание заради поведението на феновете по време на сблъсъка срещу Лудогорец преди малко повече от седмица.

Макар и без своите фенове, "армейците" не оставиха никакви шансове на гостите от Враца и още от първите минута се втурнаха в търсене на ранния гол.

Така се стигна до 14-ата минута, когато Иван Турицов даде аванс на домакините с гол от дузпа, а седем по-късно Дюкенс Назон удвои преднината на своя тим.

В рамките на само няколко секунди в началото на второто полувреме пък Мено Кох и отново Назон покачиха резултата до 4:0, с което за пети пореден двубой ЦСКА успя да реализира поне четири попадения във вратата на Ботев Враца.

В 59-ата минута Браян Мендоса реализира почетно попадение за състава на Браян Мендоса, а четвърт час преди края Дюкенс Назон беше точен за крайното 5:1, с което националът на Хаити оформи и своя първи хеттрик с екипа на "червените".

Срещата на стадион "Българска армия" постави официално и край на редовния сезон в Първа лига, като ЦСКА приключва с актив от 73 точки и ще влезе в плейофите само на една от лидера Лудогорец.

Тимът на Ботев Враца пък ще се бори за своето оцеляване в последната шестица, като за момента врачани се намират на 11-ата позиция с 28 пункта.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Масова смърт на пчели във Врачанско - подозират пръскане с нерегламентирани пестициди
Масова смърт на пчели във Врачанско - подозират пръскане с нерегламентирани пестициди
Андреев допусна обрат на старта в Маутхаузен, Лазаров влезе в основната схема
Андреев допусна обрат на старта в Маутхаузен, Лазаров влезе в основната схема