НОВИНИ

Цветан Соколов остава в Динамо (Москва)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
15:02, 31.03.2021
Чете се за: 00:36 мин.
Волейбол
цветан соколов остава динамо москва

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов официално обави, че остава в тима на Динамо (Москва) и през следващия сезон.

31-годишният Соколов, който е сред най-добрите играчи в руската Суперлига, направи това в интервю за местния спортен всекидневник "Спорт-Експрес".

"Да, ще остана и през следващия сезон в Динамо. Имам договор и всичко ме устройва”, заяви Соколов, който преди дни спечели Купата на ЦЕВ с московчани.

“Много е добре, че турнира за “Финалната шестица” в Суперлигата на Русия ще се проведе в Москва. В България имаме такъв израз: “ У дома и стените помагат!” Феновете са нашия седми играч. Допълнителното напрежение не ни плаши. Гладни сме за победи и сме много агресивни на игрището. Дори в тези моменти, когато играем зле, успяваме да спечелим мачовете си. Това се случи на няколко пъти през сезона. Същото се получи и като спечелихме Купата на ЦЕВ, но но ние търпяхме и се борихме. Ние сме добри точно като отбор. Всички ни обединява огромното желание за победи. Играчи, треньори – всички”, добави диагоналът на България

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов случай на коронарирус в Левски
Нов случай на коронарирус в Левски
БНТ изгражда специално студио за изборите
БНТ изгражда специално студио за изборите