НОВИНИ

Дамбраускас: В Англия казват, че тези мачове носят шест точки

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:38, 27.02.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
дамбраускас англия казват мачове носят шест точки

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас остана доволен след успеха с 1:0 над ЦСКА-София и определи успеха като такъв, който носи 6 точки.

Въпреки победата, литовецът заяви, че неговите момчета трябва да останат фокусирани върху предстоящите битки, защото всяка една от тях ще бъде важна в надпреварата за титлата

"В Англия казват, че това е мач за шест точки, но в крайна сметка взимаш само три. Всеки мач е важен, когато се бориш за титлата. В сряда ни предстои нова среща. Трябва да се възстановим по най-бързия начин."

Относно самият двубой, наставникът на разградчани заяви, че през първите 45 минути неговия отбор е показал играта, която е търсил, но след почивката не е останал доволен от видяното.

"Беше двустранен двубой.През първото полувреме играхме така, както искахме. През второто отворихме зоните в атака. Не ми хареса това, което видях през второто полувреме, защото нямахме ритъм. За моя отбор трябва да се направи подобрение в това отношение. До последно треперихме. Имахме преднина и нямаше нужда да атакуваме. Вярвам в това, което правим. Необходимо ни е време, но няма паника. Вярвам, че в бъдеще ще се подобряваме.", завърши литовецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бруно Акрапович: Ние сме по-добрите
Бруно Акрапович: Ние сме по-добрите
Бойко Борисов: Лятото трябва да отбележим 3% ръст
Бойко Борисов: Лятото трябва да отбележим 3% ръст