НОВИНИ

Даниел Моралес: Чувствам се като реализиран човек

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:01, 30.10.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
даниел моралес чувствам реализиран човек

Временният наставник на ЦСКА, очаквано, беше доволен от точката, която неговия тим спечели орис гостуването си на Рома на "Стадио Олимпико" във втория кръг на Лига Европа.

Треньорът отчете силната игра и себераздаването на футболистите пред камерата на БНТ, като заяви, че наистина са имали шанс да стигнат и до победата:

"Чувствам се като реализиран човек, защото тези дни бяха тежки, но това е футболът. Момчетата се раздадоха до края на мача. Имахме шанс да спечелим, също и Рома го имаше. Важното е, че си тръгваме с увереност, че дадохме всичко от себе си.

Моралес все пак уточни, че все още има някои грешки в тима, които трябва да бъдат решени:

"Има някои индивидуални грешки, които само с тренировки ще се решат. Има някои неща, които остават скрити за публиката, но ще намерим най-добрия начин да обясним как да се поправят грешките. В групата може всичко да стане. Дойдохме тук направихме добър мач и спечелихме точка."

Запитан дали има вероятност да бъде назначен за постоянен треньор на "армейците" той отговори така:

"Аз знам, че един ден ще имам шанс да водя този велик клуб. Дали сега или по-натам ще видим. Ръководството ще вземе решение. Ние с колегите сме тук, докато сме полезни", каза Моралес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожар в района на Централна гара
Пожар в района на Централна гара
Прахът от почвата е най-големият замърсител на въздуха в София
Прахът от почвата е най-големият замърсител на въздуха в София