НОВИНИ

Даниел Моралес: Няма да е изненада, ако ЦСКА победи Рома

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:52, 28.10.2020
Чете се за: 00:56 мин.
Лига Европа
даниел моралес изненада цска победи рома

Временният треньор на ЦСКА-София София Даниел Моралес увери, че "армейците" ще покажат най-доброто, на което са способни в двубоя си срещу Рома от групите на Лига Европа.

Както занете след уволнението на Стамен Белчев, ЦСКА-София ще бъде ръководен в следващите мачове от триото - Даниел Моралес, Красимир Чомаков и Кирил Динчев, до намирането на нов старши-треньор на тима.

Преди заминаването на "армейците" за Рим, Моралес, който от дълги години е в треньорския щаб на ЦСКА-София заяви, че няма да е изненада, ако "червените" успеят да победят като гости именития си съперник.

"ЦСКА изигра доста мачове в Европа и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. ЦСКА трябва да има стил, без значение дали играе срещу Рома или някой друг. Най-важното е отборът да си повярва. Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невъзможно", коментира Моралес на летище "София".

"Не е приятно това, което се случи със Стамен Белчев, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти, ние сме работници в този клуб и трябва да си вършим работата. За един ден не може да променим играта. Имахме една тренировка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват. Във футбола няма нищо невъзможно, разбира се, че ЦСКА може да направи нещо добро в Рим. Няма да е изненада, ако ЦСКА победи.
Ако Рома ни подцени, това може да бъде в наша полза, но не мисля, че ще го направят", заяви още Даниел Моралес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цвети Пиронкова повежда звезден отбор посланици на "Sofia Open 2020" (ВИДЕО)
Цвети Пиронкова повежда звезден отбор посланици на "Sofia Open 2020" (ВИДЕО)
Два късни гола спасиха Реал от нов резил, Интер също не спечели
Два късни гола спасиха Реал от нов резил, Интер също не спечели