НОВИНИ

Делян Койчев и Владимир Бахъров пред БНТ: Имаме сили да надвием Минерва

Старши треньорът и капитанът на Амиго Северозапад вярват, че могат да оглавят групата си в пресявките на Шампионската лига по футзал.

Делян Койчев
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
20:16, 22.08.2024
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Амиго Северозапад Делян Койчев е доволен от представянето на своите възпитаници, след като постигнаха втора победа в груповата фаза от пресявките на Шампионската лига по футзал.

Българският отбор победи Профутзал Къмри със 7:2 във втория си мач.

"Доволен съм. Надяваме се да спечелим третия мач. В отбора има няколко лидери. Всеки мач може да изгрее нов. Днес лидер бе капитанът Бахъров. Цветелин Анжелов го запазихме, защото има лека контузия, но се надявам да вкара в събота. В тази мъжка битка всеки трябва да стисне зъби", сподели той в интервю за БНТ след срещата.

Капитанът на тима Владимир Бахъров се отчете с хеттрик.

"Няма как да не съм доволен. Много сме щастливи, вървим добре, Успяхме да постигнем план минимум, остава план максимум - още една победа и класиране в следващата фаза. Показахме, че сме резултатни. Опитваме се да играем активен, динамичен и бърз футзал. Имаме възможност да отбележим и повече попадения", смята капитанът на тима.

В събота, 24 август, двата отбора с по две победи в групата Амиго Северозапад и Футзал Минерва излизат в пряк двубой за първото място в групата. Срещата в зала „Арена София“ ще бъде излъчена пряко по БНТ 3 от 13:15 часа.

"Категорично имаме сили да надвием Минерва. Те са фаворитът в групата, професионален отбор са с изключителен опит и страхотни играчи. Ще даден всичко от себе си", добави капитанът.

"Надявам, се, че имаме сили да ги победим. Мачът ще е много оспорван и голяма битка. Каним всички и очакваме много голяма подкрепа на трибуната. Страхотно чувство е да ни подкрепят, безценно е", вярва наставникът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голям пожар избухна край блокове в Бургас, евакуираха хора
Голям пожар избухна край блокове в Бургас, евакуираха хора
Гледайте по БНТ 3: Амиго Северозапад започва европейския си поход
Гледайте по БНТ 3: Амиго Северозапад започва европейския си поход