НОВИНИ

Елин Топузаков: Важното е Левски да завърши на трето или четвърто място в края на сезона

елин топузаков важното левски завърши трето четвърто края сезона
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:53, 13.05.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Временният наставник на Левски Елин Топузаков говори за моментното състояние на Левски, както и за бъдещето си в клуба след края на сезона. Той направи това на пресконференцията си преди мача с ЦСКА 1948 от първия плейофен кръг в Първа лига. Дербито между "сини" и "червени" ще се проведе в неделя, 14 май, от 20.00 часа на стадиона в Бистрица.

"Състоянието на Кордоба все още не му позволява да играе за отбора. Нямаме проблеми с други футболисти", каза треньорът.

"При нас не е спокойно. В Левски винаги има напрежение и играем под натиск. Не сме сигурни за четвъртото място. Стремим се да печелим колкото се може повече точки до края на сезона. Важното е да завършим на трето или четвърто място", формулира целите той.

"Респект за Тошко Янчев, не само като футболна легенда, а и заради добрата му работа като треньор. Радвам се, че можем да премерим сили задочно. Надявам се утре двата отбора да играят открито и да има голове, защото победата е важна", каза още младият специалист.

"Левски винаги се стреми да гони най-високото възможно място, а това е третото в момента, предвид обстоятелствата. Директните двубои ще ни позволят да скъсим дистанцията", надява се Топузаков.

"От ден първи, в който се случиха събитията в нашия клуб и аз се съгласих да стана треньор, бе решено, че след края на сезона ще седнем с ръководството и ще говорим за бъдещето според резултатите и целите. В Левски е нормално да се обсъждат и други треньори и варианти, защото няма много време между двата сезона и почивката ще е малка. Аз нямам никакви притеснения. Дошъл съм да помогна на отбора, ако мога. С господин Сираков говорим ежедневно за отбора и моментната форма на играчите. Говорим нормално като двама души, които са заинтересовани от това Левски да върви нагоре и да изпълнява целите си", завърши Елин Топузаков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Елизара Янева спечели втора поредна титла на турнири от категория J200 в Италия
Елизара Янева спечели втора поредна титла на турнири от категория J200 в Италия
Сделката между Везенков и Сакраменто Кингс изглежда неизбежна
Сделката между Везенков и Сакраменто Кингс изглежда неизбежна