НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Роналдо за първи път каза, че иска да напусне в интервюто пред Пиърс Морган

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:12, 10.12.2022
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Ерик тен Хаг
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново засегна темата "Кристиано Роналдо", като самият той сподели, че за първи път е разбрал за намеренията на португалеца да си тръгне от клуба след прословутото интервю, което Роналдо даде пред Пиърс Морган.

Нидерландският специалист допълни, че след случилото се единственият изход и за двете страни е бил Кристиано да напусне "Олд Трафорд".

"Той искаше да напусне, беше съвсем ясно. И когато играч определено не иска да бъде в този клуб, тогава той трябва да си тръгне. Интервюто беше първият път, когато той каза, че иска да напусне. За да направи тази стъпка, той знаеше последствията. Преди той никога не ми е казвал, че иска да си тръгне. През лятото имахме един разговор. Той влезе и каза: "Ще ти кажа след седем дни дали искам да остана". След това се върна и каза: "Искам да остана", заяви Тен Хаг.

В същото време бившият наставник на Аякс за пореден път разкри, че неговото лично желание е било Роналдо да остане в Юнайтед.

"Харесва ми да работя с играчи от световна класа. Знам, че те могат да променят нещата и да ви помогнат да постигнете целите си. Исках той да остане от първия момент до сега. Направих всичко, защото ценя качествата му. Искахме той да бъде част от нашия проект и той да допринесе за Манчестър Юнайтед, защото той е страхотен играч, постигнал толкова много във футбола", завърши Ерик тен Хаг.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разбиха група за данъчни измами в Пазарджик - продавала фиктивно трюфели
Разбиха група за данъчни измами в Пазарджик - продавала фиктивно трюфели
Министерството на земеделието е изготвило програма за подпомагане на местни производители
Министерството на земеделието е изготвило програма за подпомагане на местни производители