НОВИНИ

Федерацията по биатлон търси треньор на националите с обява за работа

биатлонистите трупат сила издръжливост точност глетчера рамзау
Снимка: БФ Биатлон
bnt avatar logo
от БНТ
17:33, 21.04.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Българската федерация по биатлон търси нов старши-треньор на националния ни отбор с обява за работа, публикувана на официалния сайт на централа.

През миналия олимпийски сезон биатлонистите ни бяха водени от руския специалист Александър Касперович, като договорът му с федерацията изтича на 30 април и очевидно няма да бъде продължен.

От БФ Биатлон търсят кандидати и за още няколко вакантни позиции.

"Българска федерация по биатлон търси желаещи за заемане на следните позиции от своите структури: старши треньор, треньор, кинезитерапевт, вакстехници и офис сътрудник. Условията за работа са гъвкави и ще бъдат дискутирани по време на личното интервю. Кандидатите са поканени да изпратят кратка автобиография на office@biathlon.bg , като уточнят за коя позиция кандидатстват. Краен срок 9.5.2022 г. На 27.4.2022г. ще бъдат разгледани първите подадени кандидатури, които ще имат предимство при запълване на местата. Обратна връзка ще получат само одобрените за интервю", гласи обявата за работа в сайта на федерацията.

В края на миналия месец президентът на централата Екатерина Дафовска влезе в конфронтация със спортния министър Радостин Василев, след като обяви, че треньори и състезатели не са получавали заплати и карат "на мускули". Вероятно това е една от причината за овакантяването въпросните позициите.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров спечели доиграването с Кория в Барселона, очаква Циципас или Ивашка на 1/8-финалите
Григор Димитров спечели доиграването с Кория в Барселона, очаква Циципас или Ивашка на 1/8-финалите
Откраднаха електрическата количка на дете с увреждания във Видин
Откраднаха електрическата количка на дете с увреждания във Видин