НОВИНИ

Федерацията по ски прие нов бюджет и нова програма за развитието на зимните спортове у нас

федерацията ски прие нов бюджет нова програма развитието зимните спортове нас
Снимка: БФ Ски
bnt avatar logo
от БНТ
17:54, 28.06.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Общото събрание на Българската федерация по ски се състоя днес и прие програма за развитие на спортовете в четирите си направления от 2022 до 2026 г.

В дебатите по програмата се включиха представители на различни клубове, сред които и легендарният треньор по сноуборд Виктор Жеков, който представлява СК „Блейд“.

Делегатите приеха и отчета за изпълнението на 4-годишната програма в периода 2018-2022 г. За водещ на събранието бе избрана Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки.

Президентът на федерацията Цеко Минев и неговия заместник Георги Бобев взеха отношение по всички важни теми за зимните ни спортове.

Участниците гласуваха единодушно приемане на отчета на Управителния съвет за 2021 г., а също така и счетоводния отчет на федерацията за изминалата година и доклада на експерт-счетоводителя.

Освободени от отговорност бяха Председателят и членовете на УС за дейността през отчетния период. Събранието гласува за избор на дипломиран експерт-счетоводител за отчетната 2022 г.

Приет единодушно бе и бюджетът на федерацията за 2022 г, който е в размер на 2,416 милиона лева. Допълнително ще бъдат осигурени още 2 млн. лв. по линия на спонсори на БФ Ски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев е в Испания за участие в Срещата на върха на НАТО
Румен Радев е в Испания за участие в Срещата на върха на НАТО
Туристическите пътеки към Седемте рилски езера са подновени с каменна настилка
Туристическите пътеки към Седемте рилски езера са подновени с каменна настилка