НОВИНИ

Феновете на ЦСКА организрат протест в знак на недоволство след отлагането на реконструкцията на "Армията"

Шествието ще се проведе в петък след края на двубоя от Първа лига, в който "червените" посрещат Арда Кърджали

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:32, 24.10.2023
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
феновете цска организрат протест знак недоволство отлагането реконструкцията армията
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Организираните привърженици на ЦСКА обявиха, че този петък (27 октомври) организират протест, на който ще изразят недоволството си от решението за отлагане на началото на реконструкцията на стадион "Българска армия".

Шествието ще се проведе след края на домакинския двубой срещу Арда Кърджали, който започва в 16:30 часа и ще започне от дома на "червените", откъдето феновете ще поемат към Орлов мост.

В позицията си от Трибуна Сектор "Г" информират, че търпението на всички около сагата с реконструкцията на "Армията" е вече изчерпано и допълниха, че няма да се откажат, докато мечтата на клуба за ново съоръжение не стане факт.

Ето го и цялото съобщение от феновете на "армейците":

"Армейци, с оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с Арда ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари… САМО ЦСКА!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Златомир Загорчич вече води тренировките на Славия
Златомир Загорчич вече води тренировките на Славия
Дават на съд жената, пребила до смърт осиновеното си дете в Пловдив
Дават на съд жената, пребила до смърт осиновеното си дете в Пловдив