НОВИНИ

Феновете от "Трибуна Сектор Г" се завръщат по трибуните за пролетния полусезон

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:26, 03.02.2023
Чете се за: 03:20 мин.
Спорт
феновете трибуна сектор завръщат трибуните пролетния полусезон
Слушай новината

Привържениците на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" излязоха с официална позиция на своята Фейсбук страница, в която заявиха, че ще се завърнат на стадион "Българска армия" за срещите от пролетния полусезон в Първа лига.

"Червените" фенове бойкотираха всички срещи през миналата есен в знак на протест към ръководството на ЦСКА и начина на управление на клуба.

Въпреки завръщането си на "Армията" обаче от "Трибуна Сектор Г" категорично заявиха, че при "червените" са настъпили единствено "козметични" промени, макар че отчетоха добрата работа на наставника Саша Илич, под чието ръководство ЦСКА завърши на първо място в Първа лига през есента.

Ето я позицията на "Трибуна Сектор Г":

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ръководството и кметове на БСП обсъдиха състоянието на общините
Ръководството и кметове на БСП обсъдиха състоянието на общините
БФС поздравиха легендата Христо Бонев по повод неговия рожден ден
БФС поздравиха легендата Христо Бонев по повод неговия рожден ден