НОВИНИ

Гаске продължава със силното си представяне в Ница

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:59, 12.07.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Тенис
гаске продължава силното представяне ница

Трикратният полуфиналист в турнирите от Големия Шлем надигра Беноа Пер в изцяло френски сблъсък на турнира на Муратоглу.

Гаске влезе по-концентриран в срещата и закономерно това му донесе успеха в първата част с категоричното 19:9, след много грешки на опонента му. Агресивния стил на Беноа Пер даде резултат във втората част. Само две непредизвикани грешки в комбинация със седем печеливши удара означаваха изравняване на резултата след 13:17.

За огромно съжаление последните две части видяха нов спад в играта на Пер, което позволи на Гаске да вземе крайния успех. В третата четвърт по-ексцентричният от двамата французи записа твърде много непредизвикани грешки и позволи на по-опитния си съперник да вземе частта с 18:13.

В последната четвърт интригата липсваше. Гаске не остави никакви шансове на Пер и след 19:10 затвори срещата с 3:1 части.

В друг мач от вечерната сесия испанският ветеран Фелисиано Лопес надигра младия французин Елиот Беншетре също с 3:1. Резултатът в отделните части беше 16:13, 14:11, 14:13 и 11:16.

След резултатите от вчерашния ден начело остава Стефанос Циципас, следван от Ришар Гаске. Топ 6 се допълва от Матео Беретини, Давид Гофен, Фелисиано Лопес и Елиот Беншетре.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Интензивен беше трафикът през "Кулата" към Гърция тази сутрин
Интензивен беше трафикът през "Кулата" към Гърция тази сутрин
Селта не успя да се противопостави на Осасуна
Селта не успя да се противопостави на Осасуна