НОВИНИ

Генчев преди Тотнъм: Две седмици не сме тренирали нормално (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:04, 26.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Лига Европа
генчев тотнъм две седмици сме тренирали нормално видео

Старши треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев призна, че има доста колебания около състава преди утрешния мач срещу Тотнъм.

Той участва в традиционната пресконференция, която се проведе онлайн.

"Нашият отбор винаги се е представял добре в Европа. Лудогорец притежава този характер. Сега сме затруднени, защото нямаме точки, направихме лош старт. Две седмици не сме водили нормален тренировъчен процес. В такива моменти е най-важно играчите да покажат характер. Сигурен съм, че желанието да игра е голямо, защото Тотнъм иска да играе подобни мачове", каза Генчев.

"Най-важното, което ще взема предвид, за определянето на състава ще е функционалното и здравословно състояние на футболистите. След днешната тренировка ще имам по-голяма яснота. Обсъдихме няколко варианта за стартовите 11 и определено имаме колебания за няколко поста", заяви временният наставник на Лудогорец.

"Когато излезеш на този стадион няма какво друго да кажеш. Няма как да не очакваш момента с началото на мача. Напрежение нямаме. Искаме да покажем, че фактът, че нямаме точки в групата не е нормален. Искаме да донесем хубав имидж на клуба и на на нас. Трябва да покажем, че имаме характер и качества", допълни още нападателят, който реализира попадение във вратата на Тотнъм в първата среща", заяви от своя страна нападателят на "орлите" Клаудиу Кешерю.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атанас Бобоков излиза на свобода срещу рекордна гаранция от 2 млн. лв.
Атанас Бобоков излиза на свобода срещу рекордна гаранция от 2 млн. лв.
Парламентът одобри на първо четене промени в Закона за радиото и телевизията
Парламентът одобри на първо четене промени в Закона за радиото и телевизията