НОВИНИ

Георги Дерменджиев: Има разочарование в отбора ни

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:26, 11.10.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол

Селекционерът на Националния отбор на България говори пред медиите на официалната пресконференция преди двубоя на "лъвовете" срещу Финланадия от Лигата на Нациите.

Тази вечер от 19.00 часа нашите футболисти ще играят в Хелзинки срещу състава на Финландия третия мач от тазгодишното издание на турнира Лига на нациите.

Селекционерът Георги Дерменджиев заяви на пресконференцията снощи, че сред момчетата се усеща разочарованието от загубения плейоф за класиране на Евро 2021 с 1:3 срещу Унгария.

"Ние имахме надежда за мача с Унгария, но така се случи, че го загубихме. В момента има разочарование в нас. Наистина е много трудно концепцията да се пренесе за два дни от един мач към друг. Но в крайна сметка се надяваме да изиграем един добър мач", коментира Дерменджиев.

Относно следващия съперник, бившия треньор на Левски и Лудогорец заяви, че е запознат с това какво ги очаква в Хелзинки и отдаде значимото на колегата си Марку Канерва

"Наблюдавал съм много мачове на Финландия, знам работата на г-н Канерва, един добър треньор, при него има възход и той направи така, че финландският национален отбор да играе на Европейско първенство. Имаме добри познания върху визията на отбора. Вече казах, че очаквам добър мач", каза още той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Селекционерът на Финландия: Неделев е душата в играта на България
Селекционерът на Финландия: Неделев е душата в играта на България
Нефтохимик спечели Суперкупата на България след победа с 3:0 над Хебър
Нефтохимик спечели Суперкупата на България след победа с 3:0 над Хебър