НОВИНИ

Георги Велинов: Според мен БФС работи срещу ЦСКА

Георги Велинов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
12:41, 05.12.2021
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият футболист на ЦСКА Георги Велинов коментира формата на клуба, състоянието на съдийството, стадиона на ЦСКА и даде мнението си за Българския футболен съюз в интервю за предаването "Арена спорт".

Бившият вратар коментира последния мач на "червените" и изрази мнението си за критиките към съдийството и Българския футболен съюз.

"Някой път играеш добре, но загубиш. По-добре такива победи, но все пак има още много мачове. Мисля, че има основания за критики към съдиите, защото доста хора играят против нас. Не могат да асимилират, че ЦСКА е ЦСКА. Нещата не са много добре, дано се променят. Дано дойдат хора, които обичат ЦСКА и обичат футбола, и не правят разлика дали е ЦСКА или е друг отбор. Според мен БФС работи срещу ЦСКА. Щом Стойчо Младенов го казва, значи му е писнало, но за мен е прав. Не мисля, че съдиите трябва да се критикуват, но те трябва да внимават", смята той.

Легендата на клуба с прякор Джони разкри какво смята за твърдението от страна на Левски, че се работи в защита на интересите на ЦСКА.

"Не намирам никакво основание от тяхна страна. Единственият отбор, който плаща наем сме ние. Те не трябва да спекулират с тези работи. Ние ще си построим стадион, лошото е, че на тях им го подариха и то хора от властта. Доста време чакаме този стадион, накрая всички ще ни завиждат за него. Не е приятно на стадиона да няма хора. На терена се вижда най-добре, по телевизора не се вижда всичко. Феновете да идват на стадиона и да не се правят на професори. Като не идваш и не даваш нищо за ЦСКА, нямаш право да коментираш нито футболисти, нито треньори, нито ръководство. ЦСКА ще се върне там, където всички искаме, пожелавам им го от все сърце", категоричен е Георги Велинов.

Шесткратният шампион на България смята, че Димитър Бербатов и екипът му разполагат с качествата да оглавят БФС.

"Аз искам промяна, всички почит го искаме, оптимист съм. Младите момчета са опитни, защото са видели много от чужбина, дано да тръгнат нещата в по-добро русло, защото при нас футболът загива", твърди бившият национал.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каква е цената на рибата преди Никулден?
Каква е цената на рибата преди Никулден?
Десетки спирки във Варна са в лошо състояние
Десетки спирки във Варна са в лошо състояние